Bolig 12

BoligtypeLeilighet
BRA86m²
Soverom3/2
Oversiktsbilde av Bodalstranda
Salgsanvarlig
Presenteres av
Gi bud

Furuholmen m/garasjekjeller

Furuholmen - leiligheter


Moderne, funkispreget flermannsbolig hvor hver av leilighetene er på 86–87 kvm BRA. Det er lagt stor vekt på praktiske og gode romløsninger.. Hver leilighet består av tre soverom, stue/kjøkken, bad, vaske-/tekniskrom og gang. Byggene vil få en moderne og tidsriktig fasade.

I tillegg leveres det egen garasje til hver enkelt leilighet i byggets underetasje - her har du god plass til både bil, oppbevaring og hobbyrom.


Disse leilighetene passer godt både for yngre personer i etablererfasen og for eldre som kanskje ønsker en enklere hverdag. Leilighetene får gjennomgående god standard. Hver leilighet kan i tillegg tilpasses den enkelte kjøper etter utbyggers forhåndsdefinerte tilvalgsoversikt.


kr 5 095 000+ omkostninger
Boligtype
Leilighet
BRA
86
Soverom
3/2
Terrasse/balkong
12
Privat Garasje
40
Takterrasse
39

Privat garasje

I tillegg til boligen leveres det egen garasje til hver enkelt leilighet i byggets underetasje - her har du har god plass til både bil, oppbevaring og hobbyrom.

Praktisk planløsning

I og med at denne leiligheten ligger i enden av bygget vil den få vinduer på tre sider og dermed fremstå svært lys og luftig. Leiligheten er godt utnyttet med tre soverom i tillegg til en stor åpen stue- og kjøkkenløsning. I tillegg til det romslige badet er det et separat kombinert vaskerom/bod, slik at du får vaskemaskinen inn på et eget rom.

Har du behov for større stue?

Det er også mulig å fjerne veggen mellom stue og soverom, slik at du får en enda romsligere stue. Dette er en fin planløsning for dere som ikke har behov for mer enn to soverom.

Visningsleilighet

Trykk på denne lenken for å se 360 visning av vår visningsleilighet;

https://my.matterport.com/show/?m=dkS7Br9esRD

Merk; Visningsleiligheten inneholder tilvalg, og det er noen avvikende mål fra boligen vi selger her. Visningsleiligheten er endeleilighet med 3 soverom på 88kvm.

Din bolig - dine valg

Når du kjøper bolig av Kamperhaug kan du tilpasse hvordan du ønsker at den skal se ut.

Det finnes et stort utvalg med tilvalg, enten det gjelder et ekstra bad eller hvilken farge du ønsker på veggen.

Velkommen til visning

Bli kjent med området, prosjektet og boligene. Her kan du se tidspunktene som er satt opp for visninger. Passer ikke de oppsatte dagene, så ta kontakt så finner vi gjerne et annet tidspunkt.

Vi gleder oss til å vise deg prosjektet!

Bodals vei, Klavestadhaugen, Norge

Planlagte visninger

torsdag 13. juni

kl. 16:0018:00

Velkommen til åpen visning på salgskontoret på Bodalstranda. Ta kontakt om ønske for privatvisning utenfor de faste åpningstidene.

søndag 16. juni

kl. 09:0010:30

Velkommen til åpen visning på salgskontoret på Bodalstranda. Ta kontakt om ønske for privatvisning utenfor de faste åpningstidene.

Trygg handel

Veiledning hele veien hjem

Ole C. H. Hansen

Salg / Kundeansvarlig+47 924 88 685ole@kamperhaug.no

Truls Holm

Salg / Kundebehandler+47 934 13 076truls@kamperhaug.no
Du kan også via chat, så svarer vi deg så fort som mulig.
Kamperhaug Boligutvikling AS logo

Kamperhaug Boligutvikling AS

Rokkeveien 41, 1743 Klavestadhaugen

Org. nr. 898130282

https://kamperhaug.no
 v2.4.0